Logo

Majspandekager med kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g hvedemel
75 g majsmel
3 dl mælk
3 æg
1/2 tsk salt
35 g margarine
2 løg, finthakkede
20 g margarine
300 g hakket oksekød
1 dl tomatpuré
1/2 tsk chili eller cayennepeber
peber

Pandekager:
Rør hvedemel og mæl sammen. Rør salt og æg i.
Smelt margarinen og rør det i dejen.
Bag pandekager af dejen, de skal bages, så de er lyse på begge sider.

Fyld:
Svits løgene i margarinen i en gryde.
Smid oksekødet i og svits et par min.
Tilsæt tomatpuré og krydderier og lad det småkoge i 10 min.

Smør et ovnfast fad. Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i fadet med sammenføjningen nedad.
Smør dem lidt på oversiden.
Bages i ovnen i 10-15 min. ved 225°.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede bananer med is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os