Dej: 
1 ¼ dl hvedemel (75 g) 
1 dl majsmel (50 g) 
1 knsp salt 
3 dl vand 
15 g margarine til bagning 
 
Fyld: 
4 skive bacon 
150 g hakket oksekød 
1 dl strimlet kinakål 
1 tomat 
50 g mellemlagret ost 
 
Sauce: 
1 spsk hakket løg 
10 g margarine 
½ spsk hvedemel 
½ dåse flåede tomater (200 g) 
1 tsk sød chili 
hvidløgspulver 
tabascosauce
  
Pandekager: Hvedemel, majsmel, salt og vand røres sammen. 
Dejen hviler i en halv time inden bagningen. 
Bages på panden i ganske lidt margarine. 
Der beregnes ca. ⅔ dl dej pr. pandekage. 
Bagetid: 2-3 minutter på hver side. 
Fyld: Baconen skæres i terninger og svitses i en gryde. 
Kødet tilsættes og svitses med, til det har skiftet farve. 
Kinakålen tilsættes. 
Tomat og ost skæres i terninger og kommes i gryden. 
Fyldet varmes igennem. 
Sauce: 
Løget skæres i terninger og svitses i margarinen. 
Melet drysses over. 
Tomater med væde tilsættes. 
Saucen varmes igennem og smages til med krydderierne. 
Pandekagerne rulles om fyldet, og serveres med den varme sauce.