Logo

Makaronisalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl kogte makaroni
3 dl friske ærter
1 gulerod, skåret i terninger
Tofu-dressing, eller dressing efter eget valg
Hakket forårsløg
Kernerne fra en majskolbe
5 blade kinakål, skåret i strimler
1 løg, skåret i terninger

Blanchér grønsagerne (undtagen forårsløg) i kogende vand, hver slags for sig i 1-3 min.
Vend dressingen i grønsagerne sammen med makaroni.
Pynt med forårsløg.

Variation: brug andre grønsager og evt. ristede, hakkede nødder eller kogt tunfisk, rejer, ell. lign.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her