Logo

Mammas bagte græske oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oliven marineret i olie med andre krydderier er ikke noget nyt, men ideen med at servere dem varme er anderledes og lækker. Bare spørg Mamma Tahsia.
Til 4 personer
 
100 g udstenede sorte, græske kalamataoliven
100 g udstenede grønne oliven
1 ½ spsk knuste korianderfrø
2 strimler citronskræl, halveret
2 strimler appelsinskræl. halveret
2 små laurbærblade, i halve
2 fed hvidløg i skiver
Bladene fra to kviste frisk timian
175 ml olivenolie
2 spsk citronsaft
2 spsk appelsinsaft
salt og friskkværnet sort peber
 
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og lad dem marinere i mindst 2 timer.
Lav små skåle af 4 x 30 cm firkanter af folie og fordel olivenblandingen i dem.
Sørg for at hver skål får en strimmel citron- og appelsinskræl, samt et halvt laurbærblad.
Knib kanterne sammen så der dannes en lille lukket pakke og stil dem i siden af grillen i 5 minutter, til de er blevet varmet igennem.
Flyt dem, lad dem køle lidt ned og server dem med masser af friskt brød med skorpe og en kølig krydret hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her