Bund: 
200 g marcipan 
2 æg 
1 dl cremefraiche 
½ dl hvedemel 
½ tsk bagepulver 
 
Fyld: 
1 kg jordbær 
1 ½ dl ribsgele + 2 spsk vand 
Indstil ovnen på 175°C. 
Riv marcipanen fint, tilsæt æg og cremefraiche og rør det sammen. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i marcipanblandingen. 
Hæld dejen i en smurt tærteform, ca. 20 cm.  
Bag tærtebunden i ca. 30 min., til den har taget pænt farve. 
Lad den afkøle. 
Rens jordbærrene og læg dem tæt sammen på tærtebunden. 
Kom gele og vand i en tykbundet gryde og smelt det sammen ved svag varme.
Lad blandingen køle af, til den er næsten stiv, inden den bredes ud over 
bærrene. 
Stil den i køleskab til geleen er stivnet helt.