Logo

Marinade - Marokkansk krydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den er god til kylling, lam og steaks. Hvis du kan lide det ekstra stærkt, så kom en ekstra tsk harissapasta i. Passer til ca. 900 g kød eller fisk.
 
1 spsk olivenolie
saften fra 2 små citroner
1 tsk stødt spidskommen
¼ tsk stødt kanel
en knivspids kryddernellike
½ tsk stødt gurkemeje
1 tsk harissapasta eller finthakket rød chili i glas
1 lille løg, meget finthakket
2 fed hvidløg, knust
salt og friskmalet sort peber
 
Bland alle ingredienserne sammen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her