Logo

Marinade - Morokkansk Chermoula

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette er en anden pastaagtig marinade, der er genial til alle slags fisk. Værsgo'! giv den den helt rigtige smag af Nordafrika. Passer til ca. 900 g kød eller fisk.
 
1 ½ spsk hakket frisk koriander
1 ½ spsk hakket frisk bredbladet persille
3 fed hvidløg, hakket
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 rød fingerchili renset for kerner og hakket meget fint
2 tsk stærk paprika (eller 1 tsk paprika og 1 tsk cayennepeber)
1 knsp safrantråde (valgfrit)
saften og fintreven skræl fra 1 citron
3 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 tsk salt
 
Kom alle ingredienser i en blender og blend dem til en lind pasta

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her