Logo

Marinade med fennikel og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den er ideel til delikat, velsmagende lys fisk og skaldyr. Det er ikke atid let at få fat i fennikel, så bare erstat den med en anden urt med en lidt anisagtig smag såsom estragon eller basilikum, hvis det er nødvendigt. Passer til ca. 900 g kød eller fisk.
 
1 spsk fennikelfrø, knust
3 spsk hakket frisk fennikel, estragon eller basilikum
saften og fintreven skræl fra 1 lille citron
4 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, knust
salt og friskmalet sort peber
 
Bland alle ingredienserne sammen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her