Logo

Marinade med hvidløg, citron og oregano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den er vidunderlig til lam, kylling og fisk med mere smag såsom sværdfisk, og den vil også være god med grøntsager, haluomi-ostetern og sorte oliven på opblødte bambusspid. Hvis du har lyst, kan du bruge en spsk hakket frisk timian i stedet for oregano. Passer til ca. 900 g kød eller fisk.
 
2 fed hvidløg, knust
saften og den fintrevne skræl fra en citron
2 spsk hakket frisk oregano (eller timian)
1 tsk klar honning.
4 spsk olivenolie
salt og friskmalet sort peber
 
Bland alle ingredienserne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her