Logo

Marinade til at sprøjte ind i en grillgris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l rødvin
1 tsk estragon
1 l vand
1 dl salt
1 knsp hvid peber

Lagen koges ca. 15 minutter.
Lagen sprøjtes ind i grisen efter den er ridset - med den største spøjte og
største nål, som kan købes på apoteket.
Efter ønske kan tilsættes andre krydderurter fx timian. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her