Logo

Marineret mørbrad grill/wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mørbrad
1 l rødvin
2 spsk revet ingefær
1 kop citronmelisse
olivenolie

Mørbraden pudses af og bimørbraden tages af.

Mørbrad og bimørbrad lægges i et fad.
Rødvinen blandes med ingefær, citronmelisse, salt og peber og mørbrad og bimørbrad lægges i og stilles koldt i min 3 timer – gerne natten over.
Steges hel i wok, på en pande eller på grill til den er brun og mærkes fast. Hviler i 15 minutter og skæres skråt i tynde skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her