Logo

Marineret svinekød på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g småkød i tern á 3 cm., der marineres (marineringstid 2-3 timer)
400 g småkød i tern á 3 cm., der ikke marineres
2 spsk honning
1 dl soja
1 spsk olie
½ tsk peber
12 skalotteløg
salt

Rør honning med soja, olie og peber.
Lad 400 g småkød marinere heri.
Når grillen er varm, sættes det marinerede kød, det umarinerede kød og løg skiftevis på spid.
Grill ved middel varme, ikke for tæt på gløderne i ca. 5 min. på hver side.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her