Logo

Marineret svinemørbrad på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

svinemørbrad

Appelsinmarinade:
appensinskal
appelsinjuice
smeltet smør
sort peber

Barbecuemarinade:
olie
ketchup
ketjap
ingefær
koriander
farin
Masala

Kinamarinade:
olie
soya
ananasjuice
ingefær
koriander
citronsaft
sukker

Whiskeymarinade:
olie
whiskey
sort peber
lidt rosmarin

Urtemarinade:
dild
persille
purløg
timian
sur fløde
olie

Chilimarinade:
ketchup
olie
sambal oelek
cayennepeber

Afpuds mørbraden, skær den i tykke skiver, pres dem lidt flade med håndroden, og mariner dem ca. 2 timer i forskellige marinader, for derefter at grille dem på bordet over en varm marmorsten, men de kan evt. også sættes på spid med grønsager og grilles i ovnen.

Bemærk at marinaderne ikke er tilsat salt; det bruges nemlig ved stegningen på stenen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her