Logo

Melboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 kg Fryseegnet


250 g margarine
2 ½ dl vand
275 g hvedemel
2 tsk salt
7-8 æg "efter størrelse"
 
Margarine og vand opvarmes til kogepunktet, melet hældes i på en gang, og der røres kraftigt til dejen slipper gryden.
Salt røres nu i og dejen afkøles let.
Æggene piskes let sammen og røres i dejen lidt ad gangen.
Dejen kommes i en bollesprøjte og afskæres med en kniv, ned i en gryde kogende vand tilsat 2 spsk salt.
Bollerne holdes tæt på kogepunktet til bollerne er faste.
Bollerne tages nu over i en gryde med koldt vand.
Efter afkølingen sættes de på et fad, hvor der er en dyb tallerken lagt omvendt, så væden kan komme væk fra bollerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her