Logo

Mexicanske boller med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opskrifterne er ca. til 4 småbrød.
 
4 boller
Salatblade
300 g hakket oksekød
1 tsk olivenolie
Taco- krydderi
½ rød peber frugt i strimler
2 spsk cremefraiche
1 dl revet cheddarost
Karse
 
Svits kødet i olie i en gryde, til al væde er fordampet.
Hæld ½ dl vand i og smag til med taco­krydderi.
Kog 5 min., til vandet er fordampet.
Flæk bollerne og læg salat­blade i dem.
Fordel kødet i bol­lerne, kom cremefraiche og ost over og læg peberfrugt og karse øverst.
Luk bollerne om fyldet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her