Logo

Mexikansk majsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl groft hvedemel
2 ½ dl majsmel, den grovmalede slags
4 tsk bagepulver
½ tsk chilipulver
½ dl honning
2 tsk tørret æggeerstatning
1 tsk salt

2 spsk æblemos
1 dl vand
1 dl fint hakket løg
1 dl hakket grøn peberfrugt
2 spsk hakket allehånde
3 spsk hakket grøn chili

Bland de tørre ingredienser sammen.
Blandt våde ingredienser sammen med de hakkede grønsager.
Bland de tørre og de våde ingredienser sammen.
Ælt.
Placer i let olieret eller slip-let (5x10cm) bageform.
Bag ved 200°C i 30 minutter.

Måske skal æggeerstatning erstattes af 1 past. æg ??

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her