4 dl créme fraîche
1 bakke pasta, frisk
2 spsk olie
1,5 spsk salt & peber
160 g champignon
2 tomater
1 rødløg
1 squash
2 spsk citronsaft
800 g kalkunfilet
8 stk kalkunbacon i skiver
100 g bønner, grønne
2 spsk kørvel, hakket
0,8 spsk rosé peberkorn, knust
Tandstikkerne (uden myntesmag) lægges i blød i vand i 2 min.
Filet'en udskæres til ca. 8 bøffer.
Et stykke bacon vikles om hver bøf, og en tandstik sættes i for at holde på det.
Champignon renses og skæres i kvarte.
Rødløg pilles og skæres i både.
Bønner nippes, kommes i en skål og overhældes med kogende vand.
De står i 3 min., hvorefter de stilles til afdrypning i en sigte.
Tomater og squash skæres i 0,5 cm. tykke skiver.
På en pande varmes 1 spsk olie, karry tilsættes, og derefter tilsættes champignon og rødløg.
Det hele ristes i 5 min.
Pasta koges efter anvisning, afdryppes og kommes i en skål, hvorefter champignon, rødløg og bønner vendes i pastaen.
Squash og tomat samles således:
En skive squash i bunden, tomat, squash osv - der afsluttes med en squash.
Der laves 8 "tårne" som krydres med salt og peber.
Bages i ovnen ved 180ºC i 15 min.
Ingredienserne til den kolde sauce røres sammen og smages til med salt og peber.
Bøfferne steges på panden i 3-4 min. på hver side.