Kogetid i trykkoger: 10 min.
# Ingredienser
150 g letsaltet kogeflæsk i smalle strimler
100 g hvide bønner
125 g courgette i terninger
2 gulerødder i terninger
3 kartofler i terninger
5 flåede tomater (evt. fra dåse)
1½ l bouillon eller vand
1 laurbærblad
salt, peber
100 g spaghetti knækket i små stykker
125 g ærter
2 fed hvidløg
1 bdt persille
* Tilberedning
Kom flæskestrimlerne i trykkogeren og lad det snurre få minutter uden at tage farve.
Kom bønner, courgette, gulerødder, kartofler og tomater i og tilsæt væden samt salt, peber og laurbærblad.
Læg låg på trykkogeren og bring den på tryk.
Lad suppen koge 10 min.
Tag hurtigt trykket af gryden og kom spaghetti og ærter i.
Lad suppen koge uden låg i 3-4 min.
Bland de knuste hvidløgsfed med den hakkede persille.
Kom det på suppen ved serveringen.
Tips: I stedet for spaghetti kan der bruges nudler eller ris.