Suppe
125 g røget skinke
2 gulerødder
200 g frosne ærter
1 stykke selleri
1 porre
2 kartofler
1 løg
2 spsk olivenolie
12 dl vand
2 bouillonterninger
2 spsk tomatpuré
1 fed hvidløg
3 dl pasta
1 tsk basilikum
1 dåse flåede tomater
salt & peber
Skær skinken i små terninger. Rens og skyl grønsagerne og skær dem i små terninger eller riv dem på den grove side af et rivejern.
Svits skinken og grønsagerne et par minutter i olien.
Tilsæt vand, bouillonterninger, tomatpuré, presset hvidløg og basilikum. Kog ved svag varme i ca. 20 min. Tilsæt pastaen og kog efter tidsangivelsen på pakken.
Hak tomaterne og kom dem i suppen. Smag til med salt og peber.
Serveres med reven parmasanost og hvidt brød eller flûte.