½ fintsnittet løg
½ gulerod skåret i tern
½ porre skåret i tynde skiver
1 spsk selleri skåret i tern
½ stængel bladselleri skåret i skiver
1 flået hakket tomat
½ dl fintsnittet hvidkål
2 spsk snittede grønne bønner
1 skive bacon/letsaltet flæsk
1 tsk olie
3 dl suppe/bouillon
1 spsk makaroni eller ris
1 spsk fine ærter
Salt, friskkværnet peber
Reven parmesanost
Gør grønsagerne klar.
Steg bacon i en gryde.
Tilsæt grønsagerne og svits videre i lidt olie.
Tilsæt bouillon og makaroni eller ris.
Kog suppen ved svag varme indtil alt er færdigt.
Drys med ærter og smag til med salt og peber.
Hæld suppen i en suppeskål.
Drys med reven parmesan.
Pynt med stegt bacon og frisk kørvel.
Servér suppen med persillepesto og en skive brød, fx. durumbrød