Denne version af den
klassiske italienske grønsagssuppe er både sund og nem at lave.
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 45 min. 4 personer
#
3 gulerødder
3 stilke bladselleri
3 løg
2 spsk olie
1 dåse kidneybønner
2 fed hvidløg
2 tsk tørret oregano
2 dåser flåede
tomater ½ liter vand
100 g suppehorn
eller anden kort pasta
1 bundt persille
salt og peber
Tilbehør: lune
flutes
evt. 50 g friskrevet
parmesan
*
Skræl gulerødderne,
rens bladselleristilkene og pil løget.
Skær det hele i små
terninger og svits dem i en gryde med olie.
Hæld bønnerne i en
sigte og skyl dem i koldt vand.
Kom bønnerne i
gryden sammen med presset hvidløg, oregano, tomater og vand.
Giv suppen et opkog,
skru ned og lad den simre ved svag varme i 30 min.
Vend pastaen i
suppen, og lad den simre 5-10 min. til den er mør.
Tilsæt hakket
persille og smag til med salt og peber.
Server med lune
flutes og evt. revet parmesan til drys.
TIPS: Du kan også
bruge hvide bønner eller kikærter i stedet for kidneybønner.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin