Logo

Misosuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe

1 liter fiskebouillon
250 g misokoncentrat
½ tofublok
30 g wakame-tang
100 g porre

1. Hak eller snit porren fint. Skær tofuen i små tern.
2. Kog fonden op, dæmp varmen og pisk misokoncentratet i. Fordel tofuen, porre og tangen i små sippeskåle. Hæld suppen over og spis så.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her