Skærekager
Denne kage kan både laves i mikroovn og i alm. ovn. 
Mikroovnens effekt er på 900 watt. 
OBS Til mikroovn vil ½ portion ofte være mere passende!!! (TIDERNE ER ANGIVET TIL DENNE EFFEKT) 
2 æg 
1 ½ dl mælk 
225 g sukker 
150 g smør/margarine 
200 g hvedemel 
2 tsk bagepulver 
2 tsk vanilje 
2 spsk kakao 
snask: 
250 g flormelis 
100 g margaine 
1 tsk vanilje 
4 spsk kakao 
12 spsk stærk kaffe 
200 g kokosmel 
Dej: 
Sukker og æg piskes hvidt. Smør smeltes (30 sek. fuld effekt). Kom smør og mælk i. De øvrige ingredienser sies i. Bages 20 min ved 225 C i smurt form eller fuld effekt i 6 min i form foret med bagepapir. Lad hvile i 5 min i formen og lad køle på rist. Bland alle ingredienser til snasket og fordel dette over kagen, mens det er varmt.