½ l letmælk
50 g gær
200 g hvedemel
250 g sukker
2 tsk tvekulsurt natron
2 tsk kanel
½ tsk salt
150 g (ca. 3) fint revet gulerod
100 g (1 medium) æble skrællet og revet
75 g rosiner
50 g hakkede valnødder
50 g kokos
3 æg (let pisket)
50 g smeltet smør
¾ dl mælk
2 spsk vaniljesukker
Smør ca. 8 muffins forme/huller med fedtstof.
Bland i en stor skål hvedemel, sukker, natron, kanel og salt.
Bland i en anden stor skål gulerod, æble, rosiner, nødder og kokosmel.
Bland i en mindre skål æg, smeltet smør, mælk og vaniljesukker.
Bland gulerodsblandingen med æggeblandingen.
Hæld denne blanding over i melblandingen.
Rør rundt indtil det er fugtigt.
Hæld dejen i formen, og fyld hullerne ¾ op.
Bag ved 180ºC ca. 25 minutter til de er gyldne.