Dej: 
150 g hasselnødder 
3 æg 
2 dl sukker 
½ tsk bagepulver 
Frosting: 
50 g smør 
3 dl flormelis 
5 spsk kakao 
2 spsk fløde 
1 æggehvide 
Garnering: 
25 hele  hasselnødder 
Mal nødderne i en kværn eller blender. 
Kom æg, sukker og bagepulver i en skål og rør det til en jævn dej. 
Rør de malede nødder i dejen. 
Beklæd en springform, ca 22 cm i diameter, med bagepapir. 
Hæld dejen i og bag den på nederste rille ved 175°C i ca 40 min. 
Tag nøddebunden ud og lad den køle lidt. 
Træk bagepapiret af. 
Opbevar nøddebunden i alufolie til den er helt kold. 
Rist nødderne til garneringen ved 175°C i ca 10 min. 
Gnid dem mellem hænderne, så den brune skal ryger af. 
Smelt fedtstoffet og rør flormelis, kakao og fløde i det. 
Rør i det til det er blevet koldt. 
Pisk æggehviden stiv og bland den i frostingen. 
Bred frostingen over kagen og pynt med nødderne.
Tips: Det er vigtigt, at dejen til bunden bliver pisket og ikke rørt.