150 g hasselnøddekerner 
3 æg 
2 dl sukker 
½ tsk bagepulver 
Frosting: 
50 g smør eller margarine 
3 dl flormelis 
5 spsk kakao 
2 spsk fløde 
1 æggehvide 
Garnering: 
25 hele  hasselnøddekerner 
Tilbehør : Flødeskum 
Mal nødderne i en kværn eller en blender. 
Kom æg, sukker og bagepulver i en skål og rør det sammen til en jævn dej. 
Rør de malede nødder i dejen 
Beklæd en rund form, ca 22 cm i diameter; med bagepapir. 
Hæld dejen i og bag kagen ved 175°C i ca 40 min. 
Tag nøddebunden ud og lad den køle lidt. Træk bagepapiret af. 
Opbevar nøddebunden i alufolie til den er helt kold. 
Rist nødderne til garneringen ved 175°C i ca 10 min. 
Gnid dem mellem hænderne, så den brune skal ryger af. 
Smelt fedtstoffet og rør flormelis, kakao og fløde idet. 
Rør i det til det bliver koldt. 
Pisk æggehviden stiv og bland den i frostingen. 
Bred frostingen over kagen og pynt med nødderne