Logo

Nakkefilet, gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 kg nakkefilet
10 g smør eller margarine
Salt
peber
1-2 dl vand

Dup nakkefileten tør med køkkenrulle.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde ved god varme.
Brun hurtigt nakkefileten på alle sider, 4-5 minutter i alt.
Krydr med salt og peber, og tilsæt vand.
Skru ned til svag varme, og lad fileten stege under låg i ca. 45 minutter.

Vend - og steg endnu ca. 45 minutter.
Samlet stegetid efter bruning er ca. 1 1/2 time, kødet skal være gennemstegt.
Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 75ºC, så er nakkefileten færdig.

Dæk nakkefileten med alufolie, og lad kødet hvile i ca. 20 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brødbudding- er en klassisk dessert, som er ved at gå i glemmebogen. Det er lidt synd, for desserten...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os