Logo

Nakkefilet i marsala og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Et stykke svinenakkefilet eller nakkekam
Olivenolie
Hakket hvidløg
Sort peber
En stor kvist frisk rosmarin
En stor tot frisk timian
En håndfuld sorte oliven
Et glas hvidvin
Et glas marsala vin
Et stykke lufttørret italiensk salami
Fennikel frø
En tørret chili eller to

Skær nakken i tern og svits dem i olie.
Tilsæt timian og rosmarin, kværnet sort peber og hel chili (som så er synlig og dermed kan fiskes ud igen).
Kyl oliven i sammen med salami i små tern og lidt fennikelfrø.
Hæld derpå hvidvin og marsala på og lad svinet koge.
Når saucen er kogt ind, er svinet mørt som smør.
Smag lige til med salt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smørkage af wienerbrødsdejKage vækker altid glæde, og med denne klassiske smørkage får du hele 10 stykker
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!