Logo

Nakkefilet, ovnstegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 kg nakkefilet
Salt
peber

Krydr med salt og peber.
Læg nakkefileten i en lille bradepande.

Sæt fadet med kødet midt i en kold ovn.
Tænd ovnen på 180ºC, og lad nakkefileten stå i 1 1/2 -2 timer, til den er gennemstegt.
Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 75ºC, så er nakkefileten færdig.

Dæk nakkefileten med alufolie, og lad kødet hvile i ca. 20 minutter
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med rødvinspocherede figner 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os