Logo

Nakkekotelet grillet og stuvet spidskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer.

4 tynde stk nakkekotelet
1/2 spidskål
1 tsk spidskommen
2 dl piskefløde
1 tsk dijon sennep
frisk timian
salt og peber

Tilberedning:
Læg kødet på en rist og steg det i en varm ovn, 200ºC i ca 8-10 minutter. Vend det undervejs og krydr med salt og peber. Snit spidskålen og kom den i en gryde med spidskommen, fløde og sennep. Vend det sammen og lad det simre ca 4-5 minutter. Smag spidskålen til med plukket timian, salt og peber. Server til kødet evt. med kogte kartofler eller ris til.
-------
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanelglaseret butterdej med æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os