Logo

Napoleonskage med rødbeder, agurk, ost og krydderdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 store kogte rødbeder,
en lille agurk,
400 gram frisk gedeost,
1 skefuld hakkede svampe,
1 skefulde skalotteløg,
1 skefuld syltede agurker
1 håndfuld kørvel.
 
Krydderdressing:
Dijonsennep,
grov sennep (Moutarde Ancienne),
jordnød­deolie og nøddeolie.
 
Skær rødbederne i tynde skiver (eventuelt med en man­dolin), agurken skrælles, kernerne fjernes, og den skæres i meget fine skiver.
Bland ingredienserne til dressingen og tilsæt svampe, løg og syltede agurker.
 
Herefter stabler De "kagerne" således:
Først en skive rødbede, en skefuld gedeost, agurk, rødbede o.s.v. til De har lavet 6 fine portioner.
Serveres på en tallerken over­hældt med dressingen og pyntes med kørvelblade eller hakket kørvel.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,3 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lauras chokolade-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os