Logo

Napoleonskage med rødbeder, agurk, ost og krydderdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 store kogte rødbeder,
en lille agurk,
400 gram frisk gedeost,
1 skefuld hakkede svampe,
1 skefulde skalotteløg,
1 skefuld syltede agurker
1 håndfuld kørvel.
 
Krydderdressing:
Dijonsennep,
grov sennep (Moutarde Ancienne),
jordnød­deolie og nøddeolie.
 
Skær rødbederne i tynde skiver (eventuelt med en man­dolin), agurken skrælles, kernerne fjernes, og den skæres i meget fine skiver.
Bland ingredienserne til dressingen og tilsæt svampe, løg og syltede agurker.
 
Herefter stabler De "kagerne" således:
Først en skive rødbede, en skefuld gedeost, agurk, rødbede o.s.v. til De har lavet 6 fine portioner.
Serveres på en tallerken over­hældt med dressingen og pyntes med kørvelblade eller hakket kørvel.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,3 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletrifli med kanelFuldstændig vidunderlig æbletrifli, særligt når de danske æbler er i sæson. Prøv denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os