Logo

Napolitansk påsketærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g hvedemel
125 g smør
1 æggeblomme
2-3 spsk koldt vand
 
Fyld:
Skal og saft af 2 appelsiner
400 g ricotta
75 g sukker
3 sammenpisket æg
5 g finthakkede mandler
70 g sukat
1 stang vanilje
 
Hvedemel og smør smuldres sammen.
Æg og vand tilsættes og det æltes sammen til en dej.
Lad dejen hvile i køleskabet i en 1/2 time.
Dejen rulles ud og kommes i en smurt tærteform.
Alle ingredienserne til fyld blandes sammen og kommes i tærteformen.
Bages i ovnen ved 180ºC i 40 minutter.
Drysses med flormelis, når den er kold.

 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kiwi mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os