Logo

Natbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 g gær
4 dl koldt vand
1 spsk salt
ca. 600 g pizzamel

Gæren smuldres og udrøres med det kolde vand.
Saltet tilsættes og der æltes så meget pizzamel i som dejen kan tage.
Dejen æltes grundigt igennem, til den er blank og smidig.
Dækkes med et godt fugtigt klæde og stilles til hævning et ikke for varmt sted natten over. 6-8 timer, hvis man foretrækker at lave brødet på andre tider af døgnet.
Slå dejen ud på bordet, klap den flad og fold den to gange, inden den
trilles ud til et ovalt brød.
Læg brødet på bagepapir, dæk med klædet og lad brødet efterhæve 1 time.
Snit brødet som baguette og sæt det i en 250º varm ovn og dæmp straks varmen til 190º og bag brødet i ca. 40 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbærkage med romHer er en supper lækker om nem kage med blåbær. Kagen er perfekt som let dessert til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os