Logo

Nem selleri gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 selleri
ca. 1 kg kartofler
6 æg
600-800 g røget medister eller skinke
salt og peber
Persille, hakket til pynt
 
Skræl og skær selleri i tern og kog møre (vandet gemmes til sauce).
Det samme med kartoflerne.
Æggene koges (hårde), deles og blommen gemmes til pynt.
Hviden skæres i tern og medister/skinke skæres i tern
Der laves en opbagt sauce af sellerivandet.
Selleri, kartofter, æg og medister tilsættes.
Den kogte æggeblomme smuldres og drysses over retten sammen med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her