
 
Prøv at
"knuse" friskkogte nye kartofler med grønsager og krydderier. Det
·skal ikke være mos, men blot så kartoflerne tager smag af de øvrige
ingredienser. 
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 16 min. Ikke fryse-egnet (2
personer) Er du alene så halver portionen.
#
500 g nye kartofler 
2 tomater (i tern
eller både) 
2 forårsløg
(fintsnittet) 
1 fed hvidløg
(knust) 
1 spsk kapers 
2 spsk olie 
1-2 spsk hakket
basilikum eller persille 
salt og peber 
*
Skrub kartoflerne
rene og kog dem i velsaltet vand 8 min. 
Sluk for varmen og
lad dem trække færdig under låg ca. 8 min. 
 
Vend de øvrige ingredienser
sammen og krydr med salt og peber. 
Hæld vandet fra
kartoflerne og mos dem ganske let med en gaffel. 
Vend tomatsalaten i
og server varmt eller koldt som tilbehør. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin