Logo

Okra med tomater i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g okra
400 g tomater
1 lille løg
2 spsk madolie
4 spsk frisk kardemomme
1 spsk tørret kardemomme
1 tsk garam masala
2 spsk friske koriander

Opvarm wokken over kraftig varme indtil den ryger, tilsæt olien og stir-fry kardemomme 30 sek. tilsæt løg og stir-fry 1-2 min., tilsæt okra og tomater stir-fry 3 min., garam masala og de fint
hakkede koriander.
Serveres straks til karryretter eller barbecuekød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os