Logo

Okse- og grønsagssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Okse- og grønsagssuppe

1,5 l vand

1 squash

3 gulerødder

4 kartofler

hakket oksekød, max 10 %

1 løg

1 dåse hakkede tomater,

salt, hvid peber

hvidløgspulver

½ g safran

hakket persille

græsk yoghurt, max 10 %.

drys gerne reven ost, max. 10%, over den færdige suppe

Skræl squashen og riv den groft.  Lad den koge i vandet.

Tilsæt salt og krydderier.

Riv gulerødderne og kartoflerne groft, og lad dem koge med i ca. 10 min.

Bland det hakkede kød med tomater, salt og peber, og lad blandingen koge med i suppen.
Smag yoghurten til med safran, hvidløgspulver, persille, salt og peber.

Servér suppen med en skefuld safranyoghurt i hver portion.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med grønne tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os