Logo

Oksebov i øl med pastinakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg oksebov med ben
Margarine
1 øl
2 dl vand
2 pastinakker
2 gulerødder
2 løg
1 porre
1 dl piskefløde
I stort bundt persille
salt
peber

Brun kødet godt i en stegegryde. Krydr med salt og peber. Tilsæt øl og vand. Lad kødet snurre i en time. Vend kødet, tilsæt skivede grønsager, og lad retten snurre yderligere i 2 timer.
Tag kødet op og hold det varmt bland fond og urter til en tyk sauce.
Hæld saucen tilbage i gryden. Tilsæt piskefløde, varm op, tilsæt
krydderier og eventuelt lidt kulør.
Server okseboven med masser af persille og en god hjemmelavet
kartoffelmos.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Parfait flødeis med valgfri chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os