Logo

Oksebovkile med grov salat og kaperssmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(4 personer)
 
ca. 175 g kød pr. person
(Bovkilen er et lækkert stykke kød, saftigt og billigt. Spørg hos slagteren. )
Marinade til kødet:
Olivenolie,
lidt tør hvidvin,
reven skal af 1 lime,
knust sort peber og koriander,
lidt timian
 
Salat feks.: 2 tomater, 1/2 gulerod i skiver, små buketter blomkål, 1/2 ice­berghoved, skårne markchampig­non, nye skivede kartofler, løg.
Lad i øvrigt fantasien og urtehavens ud­bud præge salaten.
 
Salatdressing: 1 del balsamico eddi­ke, 2 dele olivenolie, salt, peber, hvidløg.
 
Kaperssmør: 150 g usaltet smør, 75 g hakkede kapers, blandes, smages til med lidt limesaft, salt og peber, for­mes som en pølse i pergamentpapir, afkøles og skæres i skiver.
 
1. Bovkilen steges på grill i 1 1/2-2 min på hver side.
Bovkilen er ikke garantimør, til gengæld sma­ger den af noget.
I øvrigt kan for­skellige udskæringer af oksen be­nyttes.
 
2. Vin: en god vellavet rød Proven­ce.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbermarengs med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os