Logo

Oksebryst i suppe med bladselleri og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 - 1 1/2 kg oksebryst (tværreb)
Ca. 2 l vand
salt
1/2 - 1 bladselleri
2 peberfrugter
2 - 3 løg
1 spsk rosenpaprika
1 dåse koncentreret tomatpuré (70 g)
1 3/4 dl cremefraiche
       
Kog kødet møre i vand tilsat salt, 2 1/2 - 3 timer. Tag kødet op.
Rens og del grønsagerne. Kog dem 15 - 20 min. i den skummede suppe. Skær kødet i terninger og kom det på suppen sammen med tomatpuré og paprika.
Server suppen med cremefraiche. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbærdessert med chokoladePrøv denne blåbærdessert med blandt andet mandler og chokolade. Desserten er rigtig let at...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os