Logo

Oksebryst i suppe med bladselleri og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 - 1 1/2 kg oksebryst (tværreb)
Ca. 2 l vand
salt
1/2 - 1 bladselleri
2 peberfrugter
2 - 3 løg
1 spsk rosenpaprika
1 dåse koncentreret tomatpuré (70 g)
1 3/4 dl cremefraiche
       
Kog kødet møre i vand tilsat salt, 2 1/2 - 3 timer. Tag kødet op.
Rens og del grønsagerne. Kog dem 15 - 20 min. i den skummede suppe. Skær kødet i terninger og kom det på suppen sammen med tomatpuré og paprika.
Server suppen med cremefraiche. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Light fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os