Logo

Oksebryst med peberrodsfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 personer
1 kg kogt oksebryst skåret i skiver (fås hos slagteren)

Peberrodsfløde
4 dl piskefløde
Saften af 1 citron
1 spsk revet frisk peberrod
1 tsk mild dijon sennep
Smages til med salt og peber

Alle ingredienser tilsættes fløden, som herefter skal trække 5 -10 min. til fløden tykner. Herefter røres forsigtigt med ske til passende konsistens.
Pas på den ikke skiller.
Der pyntes med lidt frisk revet peberrod og brøndkarse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet frugt med råcremeI sommerweekender og i ferien er der tid til at grille. Brug eftervarmen til at grille...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!