Logo

Oksefarsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g hakket oksekød  
1.6 dl cremefraiche  
50 g tomatsuppe pulver  
1 fint hakket løg  
2 fed knust hvidløg  
3 tsk stødt paprika  
1 tsk finthakket rød chili  
salt og peber
 
Opvarm ovnen til 180ºC.
Pensl en rugbrødsform (21 x 14 x 7 cm) med smeltet smør eller olie.
Og beklæd formen med bagepapir.
Kom kødet i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser og rør godt.
Pres blandingen godt ned i formen.
Bages i ovnen 1 time, eller til overfladen er brun, og farsbrødet føles fast i
midten.
Vend formen på hovedet og tag farsbrødet ud og skær det i skiver.
Serveres med salat til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os