Logo

Oksefilet i madeira i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg oksefilet
2 dl bouillon
1 citronskive
1/2 tsk stødt muskatnød
1/4 tsk stødt nellike
madeira
salt

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Gnid fileten med citronskiven og salt den. Læg den i stegesoen. Strø muskat og nellike på og hæld bouillon ved. Steg oksefileten ved 250 º i 45 minutter til 1 time. Jævn evt. skyen og smag til med madeira og evt. ekstra krydderier. Serveres med pommes frites, asparges og ærter eller rosenkål rystet i smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PæretrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os