Logo

Oksefilet med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pudset oksefilet 800-1000 g
15 g margarine
salt
peber
1 bøtte frisk basilikum

Oksefileten ridses med 3 snit på langs, 1 cm dybe. Fyld basilikum i rillerne og snør evt. stegen let
Brunes i margarinen på en pande og drysses med salt og peber.
Vidersteger under låg minimum 20 minutter, alt efter hvor rød den skal være (brug evt. stegetermometer).
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem is med mocca cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os