Logo

Oksekød med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 udkernede, røde chili
1 løg i kvarter
3 fed hvidløg uden skal
3 spsk vegetabilsk olie
500 g tykstegsfilet i tynde skiver
1 spsk østerssauce
2 spsk fishsauce
4 spsk vand
1 udkernet, rød peberfrugt i skiver
2 spsk hakket, frisk koriander

Kør chili, løg og hvidløg til en næsten line puré i foodprocessoren/blenderen.

Varm 2 spsk olie op i en wok eller stor sauterpande. Steg kødet, til det er pænt brunet (del skal muligvis gøres i flere omgange) og stil det til side.

Kom den sidste skefuld olie i panden og lynsteg chilipastaen ved moderat varme i 4 minutter, til det er gyldenbrunt.

Kom oksekød, østerssauce, fiskesauce, vand og rød peber i panden og steg det i yderligere 2 minutter, til kødet et stegt.

Server retten drysset med hakket koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her