Logo

Oksekød med frisk basilikum og bønner i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g grønne bønner
1 spsk vegetabilsk olie
3 fedhakket hvidløg
250 g tyndstegsbøf i tynde skiver
30 friske basilikumblade
2 spsk fishsauce
2 spsk vand

Nip bønnerne og skær dem i 5 cm lange stykker.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande.
Tilsæt hvidløg og oksekød og steg det, til kødet er godt brunet.
Tilsæt basilikumblade og bønner og lynsteg i 1 minut.
Tilsæt fiskesauce og vand og steg i yderligere 1 minut, til bønnerne er
kogte, men stadig meget sprøde.
Server retten med dampkogte, langkornede ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her