Logo

Oksekød og svampe i rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekød og svampe i rødvinssauce

2 spsk smør og olie
450 g rensede hele champignoner
400 g wokstrimler af okseklump
6 aflange skalotteløg i halve (ca. 200 g)
3 store fed hvidløg i tykke skiver
½ dl vand
2 tsk fintrevet appelsinskal
½ dl friskpresset appelsinsaft
2 spsk friske timianblade
1 ½ spsk finthakkede persillestilke
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
½ liter Karolines Køkken rødvinssauce
Pynt: hakket frisk persille
Tilbehør:
150 g bacon - stegt
1 kg kogte kartofler til mos

Lad halvdelen af smør- og rapsolien blive gylden i en stegegryde.

Steg champignonerne ved kraftig varme ca. 5 min. eller til væden er fordampet. Tag champignonerne op.

Lad resten af smør- og rapsolien blive gylden - brun kødet i ca. 2 min.

Tilsæt skalotteløg og de øvrige ingredienser.

Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15 min.
Vend RødvinsSauce og stegte champignoner i retten.

Varm den igennem og smag til.

Drys med ristet bacon i mindre stykker og server kartoffelmos til.

Tips: Retten kan evt. jævnes med saucejævner.
Ikke fryseegnet 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her