Logo

Oksekødsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksekød
smør
1 rød peber
1 grøn peber
3 løg
250 g flåede tomater
4 dl bouillon
persille
paprika

Først skal du skære kødet i terninger og brune det i en gryde med smør.
Tag så kødet op igen, og steg de hakkede løg i gryden, til de er gennemsigtige.
Læg kødet tilbage i gryden, skær peberfrugterne i strimler, og tilsæt dem med tomaterne.
Retten krydres nu med salt, peber og paprika.
Derefter kommer du bouillon i gryden, og lader retten småkoge i ca. 45 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her