Logo

Oksekødspizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej
50 g gær
3 ½ dl lunkent vand
½ dl olie
2 ½ tsk salt
750 g hvedemel

Fyld
75 g smør
1 stort løg
500 g hakket oksekød
1 fed hvidløg
2 små dåser konc. tomatpuré
2 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk karry
½ tsk tabasco-sauce

Pynt (fx)
cocktailpølser
ananas
ost
tomater
bacon
skinke

Tilberedning Bland hvedemel og salt. Kom gær, vand og olie i.
Ælt dejen sammen og lad den hæve et lunt sted.
Skær løget i terninger og svits dem i fedtstoffet.
Kom kødet i gryden og svits det til det er brunt.
Rør godt til kødet er skilt. Kom hvidløg, tomatpuré og kryderier i.
Lad det køle lidt af Rul dejen ud og læg den i en smurt bradepande.
Lad dejen gå godt op ad kanten.
Kom derefter fyldet på.
Læg pynt på efter smag og behag.
Pizzaen bages midt i ovnen ved 200°C i cirka 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her