800 g oksemørbrad 
 
Fyld: 
1 stk løg 
2 fed hvidløg 
300 g østershatte 
1 tsk havsalt 
1 knivspids hvid peber 
2 dl rødvin 
1 dl balsamico vineddike 
2 kviste frisk timian 
 
Tilbehør: 
4 bagekartofler 
20 grønne asparges
  
Mørbraden skæres i 200 grams-stykker. 
Fyld: Svits løg, hvidløg, østerhatte, salt og peber i en gryde. 
Tilsæt rødvin, balsamico og timian. 
Kog ned til næsten al væsken er væk. 
Blendes herefter til puré. 
Når svampepuréen er kold skæres en slids i hver steak i siden. 
Fyld med svampepuré i slidserne. 
Steg steaks på en varm pande til de er brune på begge sider. 
Eftersteges i ovn i 6 min. på 200°C. 
Kartoflerne vaskes og bages i ovn i 60 min. ved 170°C. 
Anret de fyldte steaks med dampede asparges og bagte kartofler.